Français| Nederlands| English

Verhuur van tenten en oranjerieën Pierre Vandamme
Oranjerie tent te huur in België Oranjerie tent te huur in België Verhuur van een Oranjerie in België Verhuur van een Oranjerie in België

De oranjerie, lichtgevend glazen dak Oppervlakte tussen 80 en 1000 m2

Edele materialen, perfecte afwerkingen, verwijzing naar het verleden, poëtische esthetiek. Een subtiele mix van moderniteit en classicisme, robuustheid en transparantie, de Orangerie is een elegant alternatief voor klassieke tentverhuur.

De Orangerie wordt vooral gewaardeerd vanwege de romantische en tijdloze sfeer die het uitstraalt. Dankzij de smeedijzeren structuur en de grote glazen daken biedt de Oranjerie een enorme ontvangstruimte met een panoramisch uitzicht op het omringende landschap.

De architectuur in Baltard-stijl doet denken aan de koninklijke serres van Brussel. Het enige flexibele element van de Oranjerie, het dak, is wit of transparant. Er zijn verschillende constructiemodellen beschikbaar, aanpasbaar aan alle situaties en op alle soorten terrein.

Onze ambachtelijke timmerlieden, ijzerbewerkers en onze naaiateliers staan ​​tot uw beschikking om projecten op maat uit te voeren.

Onze teams reizen door heel Europa en zullen er alles aan doen om jou naar de maan te krijgen!

We hebben ook decoratieve elementen: kroonluchters, tafels, stoelen, hoge tafels, kandelaars, vuurpotten, vuurkorven, lichtblokjes, buitenverwarming, parasols, schermen, enz.

Apparatuur en diensten

 1. Verbeterde verdieping.
 2. Gefilmd tapijt/tapijt, kleur naar keuze.
 3. Camouflage van ondervloerconstructies.
 4. Strak of geplooid dakvelum (drapering).
 5. Verlichting.
 6. Verwarming.
 7. Luxe ingericht sanitair.
 8. Dansvloer.
 9. Verbinding luchtsluis.
 10. Overdekt ontvangstterras.
 11. Technische duurzaamheid.
 12. Pad.
 13. Horecatenten.